EN | NL
VACATURES
vacature ervaren bouwkundig projectmanager (v/m)

JHK zoekt een ervaren bouwkundig projectmanager!
Onze ideale kandidaat heeft minimaal een bouwkunde opleiding op HBO niveau afgerond en heeft minimaal 8 jaar ervaring met het aansturen van complexe bouwkundige architectuurprojecten vanuit een gedegen bouwkundige achtergrond.

Als bouwkundig projectmanager geef je dagelijks leiding aan één of meer projecten in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces onder verantwoordelijkheid van de directie van JHK. Je stuurt het interne team aan en je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen, budgetten, begrotingen en fasedocumenten. Met digitale tools zoals BIM en Revit heb je ervaring. Je bewaakt en stuurt de architectonische en bouwkundige kwaliteit en je weet het verschil te maken in de dynamiek tussen architecten, adviseurs en bouwers. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamspeler.
Wij bieden je een prettige werkomgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van circa 25 gedreven architecten en bouwkundigen, met ruimte voor groei, zelfontplooiing en eigen initiatief. Wij werken aan een breed portfolio van onder meer onderwijsgebouwen, transformaties, parkeergebouwen en werkomgevingen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio (maximaal 10MB) en duidelijk CV naar cv@jhk.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris de Jonge of Titia Luitenlogo
Wij kijken uit naar je reactie!Tallentvolle architect

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een talentvolle recent afgestudeerde architect.

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur 0 – 5 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden en een accurate werkhouding over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen een multidisciplinair team van grote meerwaarde kan zijn.
Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zijnde Revit, AutoCAD, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment onder andere aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoek- en kantoorgebouwen.
Wij bieden je een omgeving waarin zelfstandigheid, vakinhoudelijke ontwikkeling en zelfontplooiing wordt gestimuleerd.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!vacature Junior BIM modelleur (Revit)

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een Junior BIM Modelleur (Revit).

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige modelleur die in staat is om een model slim op te bouwen en nauwkeurig te beheren en actueel te houden. Een bouwkundige achtergrond en affectie met architectuur is een pré, maar ook kandidaten met een IT achtergrond en bouwkundige affiniteit nodigen wij nadrukkelijk uit te reageren.

Naast zeer ruime kennis van Revit gaan wij er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en je beschikt over een nauwkeurige werkhouding.

Wij bieden je een prettige werkomgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van gedreven architecten en bouwkundigen, met ruimte voor groei, zelfontplooiing en eigen initiatief. Wij werken aan een breed portfolio van onder meer onderwijsgebouwen, transformaties, parkeergebouwen en werkomgevingen.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar cv@jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!Stageplaatsen

Per semester bieden wij drie stageplaatsen aan studenten bouwkunde van de Hogeschool en de Universiteit. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen. De ideale student is nieuwsgierig en communicatief en is vaardig in AutoCAD, Revit, Sketchup en Indesign.

Heb je interesse om in een periode van minimaal drie maanden bij ons mee te lopen, dan nodigen we je van harte uit om ons een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio te sturen.

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst per email op cv@jhk.nl.