EN | NL
VACATURES
Architect

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een architect.

De ideale kandidaat heeft ca. 5 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden ook over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen een multidisciplinair team van grote meerwaarde kan zijn.
Als architect ben je in staat om binnen ons team met een grote mate van zelfstandigheid op analytische wijze onze projecten vorm te geven en daarbij de projectkaders van tijd en geld te bewaken. Kennis van actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied is hierbij essentieel.

Ondernemingszin, het onderhouden van een eigen netwerk en een pro actieve zakelijke houding worden zeer op prijs gesteld.

Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zijnde AutoCAD, Revit, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment onder andere aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen.

Heb je interesse stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl. logo



Stageplaatsen

Per semester bieden wij drie stageplaatsen aan studenten bouwkunde van de Hogeschool en de Universiteit. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen. De ideale student is nieuwsgierig en communicatief en is vaardig in AutoCAD, Revit, Sketchup en Indesign.

Heb je interesse om in een periode van minimaal drie maanden bij ons mee te lopen, dan nodigen we je van harte uit om ons een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio te sturen.

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst per email op cv@jhk.nl.