EN | NL
VACATURES
Tallentvolle architect

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een talentvolle recent afgestudeerde architect.

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur 0 – 5 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden en een accurate werkhouding over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen een multidisciplinair team van grote meerwaarde kan zijn.
Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zijnde Revit, AutoCAD, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment onder andere aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoek- en kantoorgebouwen.
Wij bieden je een omgeving waarin zelfstandigheid, vakinhoudelijke ontwikkeling en zelfontplooiing wordt gestimuleerd.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie! logoStageplaatsen

Per semester bieden wij drie stageplaatsen aan studenten bouwkunde van de Hogeschool en de Universiteit. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen. De ideale student is nieuwsgierig en communicatief en is vaardig in AutoCAD, Revit, Sketchup en Indesign.

Heb je interesse om in een periode van minimaal drie maanden bij ons mee te lopen, dan nodigen we je van harte uit om ons een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio te sturen.

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst per email op cv@jhk.nl.