EN | NL
VACATURES
vacature Junior BIM modelleur (Revit)

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een Junior BIM Modelleur (Revit).

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige modelleur die in staat is om een model slim op te bouwen en nauwkeurig te beheren en actueel te houden. Een bouwkundige achtergrond en affectie met architectuur is een pré, maar ook kandidaten met een IT achtergrond en bouwkundige affiniteit nodigen wij nadrukkelijk uit te reageren.

Naast zeer ruime kennis van Revit gaan wij er vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en je beschikt over een nauwkeurige werkhouding.

Wij bieden je een prettige werkomgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van gedreven architecten en bouwkundigen, met ruimte voor groei, zelfontplooiing en eigen initiatief. Wij werken aan een breed portfolio van onder meer onderwijsgebouwen, transformaties, parkeergebouwen en werkomgevingen.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar cv@jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!Stageplaatsen

Per semester bieden wij drie stageplaatsen aan studenten bouwkunde van de Hogeschool en de Universiteit. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen. De ideale student is nieuwsgierig en communicatief en is vaardig in AutoCAD, Revit, Sketchup en Indesign.

Heb je interesse om in een periode van minimaal drie maanden bij ons mee te lopen, dan nodigen we je van harte uit om ons een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio te sturen.

Wij ontvangen je sollicitatie het liefst per email op cv@jhk.nl.